email[email dilindhungi]

nelpon Saiki+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

PRODUCTS

Omah>Products>polyurethane>Poliol Reaktivitas Dhuwur kanggo Busa Fleksibel

CEP-330N
9
PPG Polyether polyol kanthi reaktivitas dhuwur kanggo umpluk PU fleksibel sing dhuwur
PPG Polyether polyol kanthi reaktivitas dhuwur kanggo umpluk PU fleksibel sing dhuwur

PPG Polyether polyol kanthi reaktivitas dhuwur kanggo umpluk PU fleksibel sing dhuwur


Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Changde

Panggil Model:

Fpoliol busa leksibel

Certification:

ISO


Inquiry
Description

Polyols reaktif dhuwur duwe tutup mburi etilena oksida (EO), nggawe gugus hidroksil utami, cocok kanggo produksi busa alus poliuretan sing tahan dhuwur, kanthi efektif bisa ningkatake daya tahan busa. Nalika digunakake ing kursi otomotif, bahan interior, adhesive polyurethane, bisa kanthi efektif ningkatake kekuatan tensile lan daya tahan produk.

Cepet Detail:
1. PPG, polyols reaktivitas dhuwur kanggo umpluk daya tahan dhuwur
2. Utamane digunakake ing otomotif, Sepur, pesawat lan bahan busa rebound dhuwur liyane lan lapangan CASE.
3. bobot molekul dhuwur, Nilai OH kurang

aplikasi:
Poliol reaktif dhuwur utamane digunakake kanggo aplikasi cetakan kaya busa fleksibel, busa integral fleksibel, RIM lan sol sepatu, uga kanggo aplikasi CASE.

Keuntungan Kompetitif:
● Produsèn certified ISO langsung diwenehake
● fasilitas lan proses produksi majeng
● Sistem kontrol kualitas njamin produk kualitas dhuwur
● 30 km adoh saka pelabuhan kali Chenglingji
● Dhukungan teknis profesional
● layanan pelanggan 24 jam
● Sampel gratis kasedhiya

specifications

Model produk

Fungsi Nominal

Bobot molekul

Hidroksil No.

mg KOH/g

Viskositas 25°C mPa.s

Water

%

Nilai Asam

mg KOH/g

Werna

APHA

Dianggo utama

CEP-330N

3

5000

33.5-36.5

750-1000

≤0.05

≤0.05

50

Utamane digunakakeing otomotif, sepur, pesawat lan bahan busa daya tahan dhuwur liyane,ugadigunakake ing lapisan polyurethane, adhesive, sealant, elastomer lan kothak liyane.

CEP-628

6

12000

26-30

1500-2100

≤0.05

≤0.05

80

CEP-828

3

6000

26-30

950-1450

≤0.05

≤0.05

50

CEP-3600

3

6000

26.5-29.5

1100-1600

≤0.05

≤0.05

50


Contact Kita