email[email dilindhungi]

nelpon Saiki+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

PRODUCTS

Omah>Products>amine>Polieter Amine

CDA-230
1
2
3
Polyether amine D230 CAS 9046-10-0 kanggo Epoxy-Curing Agent
Polyether amine D230 CAS 9046-10-0 kanggo Epoxy-Curing Agent
Polyether amine D230 CAS 9046-10-0 kanggo Epoxy-Curing Agent
Polyether amine D230 CAS 9046-10-0 kanggo Epoxy-Curing Agent

Polyether amine D230 CAS 9046-10-0 kanggo Epoxy-Curing Agent


Panggonan Asal:China

Jeneng Brand:

Changde

Panggil Model:CDA-230
Certification:

ISO


Inquiry
Description

Polyetheramines are used in wind blade molding, construction and flooring, paints and coatings, fuels and lubricants, and polyurethane foams and insulations.


Polyetheramine D230 is a difunctional, primary amine with an average molecular weight of about 230. The primary amine groups are located on secondary carbon atoms at the end of the aliphatic polyether chain. It has below benefits:
● Low viskositas, werna lan tekanan uap
● Rampung larut karo macem-macem pelarut, kalebu banyu
● Nyedhiyakake lapisan, coran, lan adhesive sing angel, cetha, tahan impact
● Lapisan bebas saka isin lumahing lazim karo akeh agen curing amine

Cepet Detail:
1. Polyether polyamine, terminal amino polyether
2. kanggo epoxy ngruwat agen
3. viskositas kurang, werna kurang, tekanan uap kurang

aplikasi:
● Epoxy ngruwat agen
● Reaksi karo asam karboksilat kanggo mbentuk adhesive leleh panas
● Reacts cepet karo isocyanates
● Uyah bisa dibentuk kanthi gampang kanggo nggunakake surfaktan

Keuntungan Kompetitif:
● Produsèn certified ISO langsung diwenehake
● fasilitas lan proses produksi majeng
● Sistem kontrol kualitas njamin produk kualitas dhuwur
● 30 km adoh saka pelabuhan kali Chenglingji
● Dhukungan teknis profesional
● layanan pelanggan 24 jam
● Sampel gratis kasedhiya

specifications

katon

Cairan kuning pucat tanpa warna

Warna, APHA

30 maksimal.

Amina primer,% saka total amina

97 min.

Total amina, meq/g

8.1-8.7

Banyu, wt%

0.25 max

Viskositas, (25°C) mPa·s

9.5

Kapadhetan, (25°C) g/ml

0.948

CAS No.

9046-10-0


Contact Kita