email[email dilindhungi]

nelpon Saiki+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

PRODUCTS

Omah>Products>polyurethane>Polyols kanggo Aplikasi CASE

CDP-220
10
CASE polyol 220 kanggo elastomer poliuretan, adhesif, sealant, lapisan anti banyu lan bahan paving
CASE polyol 220 kanggo elastomer poliuretan, adhesif, sealant, lapisan anti banyu lan bahan paving

CASE polyol 220 kanggo elastomer poliuretan, adhesif, sealant, lapisan anti banyu lan bahan paving


Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

Changde

Panggil Model:

CDP-220

Certification:

ISO


Inquiry
Description

CASE polyols macem-macem kanthi bobot molar saka 200 nganti 4000 g / mol. Poliol CASE kanthi bobot molekul sing sithik diprodhuksi dening katalisis KOH. Poliol CASE kanthi bobot molekul dhuwur uga kasedhiya minangka produk katalis DMC utawa mung diprodhuksi dening teknik terakhir, sing nyuda konten produk sampingan monofungsi sing ora jenuh dadi minimal.

Cepet Detail:
1. PPG, CASE polyols
2. Aplikasi poliuretan non-selular kayata lapisan, adhesive, sealant lan elastomer.
3. bobot molar 2000 g / mol, DMC katalisis.

aplikasi:
CASE polyols utamané pelamar ing lapisan polyurethane, adhesives, sealants lan elastomer.

Keuntungan Kompetitif:
● Produsèn certified ISO langsung diwenehake
● fasilitas lan proses produksi majeng
● Sistem kontrol kualitas njamin produk kualitas dhuwur
● 30 km adoh saka pelabuhan kali Chenglingji
● Dhukungan teknis profesional
● layanan pelanggan 24 jam
● Sampel gratis kasedhiya

specifications

Model produk

Fungsi Nominal

Bobot molekul

Hidroksil No.

mg KOH/g

Viskositas 25°C mPa.s

Water

%

Nilai Asam

mg KOH/g

Werna

APHA

aplikasi

CDP-202

2

200

490-520

50-70

≤0.05

≤0.05

30

Mora digunakake ing elastomer polyurethane, adhesives, sealant lan lapisan anti banyu. agen cross-linking kanggo umpluk kaku, komponen siji saka umpluk lim.

CDP-204

2

400

270-290

60-80

≤0.05

≤0.05

30

CDP-210

2

1000

107-117

120-180

≤0.05

≤0.05

30

CDP-220

(A,B)

2

2000

54-58

300-420

≤0.05

≤0.05

30

Mora digunakake ing elastomer polyurethane, adhesives, sealant, lapisan anti banyu, bahan paving lan etc.

CDP-230

2

3000

35-39

500-600

≤0.05

≤0.05

30

CDP-240

2

4000

26.5-29.5

800-1000

≤0.05

≤0.05

30

CDP-305

3

500

300-330

-

≤0.08

0.10

50

Cagen ross-linking kanggo umpluk kaku utawa elastomer, komponen tunggal busa lem, lapisan polyurethane lan liya-liyane.

CDP-440

3

440

370-390

-

≤0.08

0.10

50

CDP-310

3

1000

163-173

200-350

≤0.08

0.10

50


Contact Kita